Известие

Collapse
No announcement yet.

износване на задни гуми-заден стенд

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• износване на задни гуми-заден стенд

Колеги здравейте.Искам да Ви попитам нещичко.Колата ми износва задните гуми от вътрешната страна и то по точно задна лява гума.Днес отидох на стенд-в Явимекс в Пловдив.Погледнаха я колата момчетата регулираха каквото трябва отпред но отзад се оказа че може да се регулира само за сходимост а другото което на мен ми показа +3мм казаха че няма как.Това така ли е или просто те не могат?И евентуално ако няма как да се регулира мога ли да направя нещо или ще трябва по често да си сменям задните гуми.
    алфа 166 2.4 JTD 150 к.с. 2002г.

колега,поразрови малко и намери темата за износване на гуми и прочети какво може да ти се е случило.Има доста изписано по темата и аз имах такъв проблем и гореших с реглаж,ама преди това и със смяна на всичко отзад по окачването.- УСПЕХ.

Comment

Това е доста масово явление. И аз имам същия проблем и макар и всичко да е здраво по задното окачване пак си е разкрачена
      166, 2.4 JTD'00

Comment

Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщение
        Това е доста масово явление. И аз имам същия проблем и макар и всичко да е здраво по задното окачване пак си е разкрачена
        В една друга тема пишеше нещо друго.

Comment

Първоначално публикувано от wenss Покажи съобщение
          Колеги здравейте.Искам да Ви попитам нещичко.Колата ми износва задните гуми от вътрешната страна и то по точно задна лява гума.Днес отидох на стенд-в Явимекс в Пловдив.Погледнаха я колата момчетата регулираха каквото трябва отпред но отзад се оказа че може да се регулира само за сходимост а другото което на мен ми показа +3мм казаха че няма как.Това така ли е или просто те не могат?И евентуално ако няма как да се регулира мога ли да направя нещо или ще трябва по често да си сменям задните гуми.
          И аз съм със същия проблем,и скоро ще търся някакво решение,ще проверя цялото задно окачване,и ако останат пари(сменям съединител) ще подменя всичко и дано се оправи,че не мога да я гледам така с различен разкрач на задните гуми.

Comment

Първоначално публикувано от alex09 Покажи съобщение
            В една друга тема пишеше нещо друго.
            Я дай линк, че не се сещам, не е изключено да не съм писал за последни развития по темата
            166, 2.4 JTD'00

Comment

Първо поразгледай тази тема - http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=17071&page=2
              безплатни обяви
              Моята 166

Comment

Working...
              X