Колеги здравейте.Искам да Ви попитам нещичко.Колата ми износва задните гуми от вътрешната страна и то по точно задна лява гума.Днес отидох на стенд-в Явимекс в Пловдив.Погледнаха я колата момчетата регулираха каквото трябва отпред но отзад се оказа че може да се регулира само за сходимост а другото което на мен ми показа +3мм казаха че няма как.Това така ли е или просто те не могат?И евентуално ако няма как да се регулира мога ли да направя нещо или ще трябва по често да си сменям задните гуми.
Известие
Collapse
No announcement yet.
износване на задни гуми-заден стенд
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщениеТова е доста масово явление. И аз имам същия проблем и макар и всичко да е здраво по задното окачване пак си е разкрачена
Comment
-
Първоначално публикувано от wenss Покажи съобщениеКолеги здравейте.Искам да Ви попитам нещичко.Колата ми износва задните гуми от вътрешната страна и то по точно задна лява гума.Днес отидох на стенд-в Явимекс в Пловдив.Погледнаха я колата момчетата регулираха каквото трябва отпред но отзад се оказа че може да се регулира само за сходимост а другото което на мен ми показа +3мм казаха че няма как.Това така ли е или просто те не могат?И евентуално ако няма как да се регулира мога ли да направя нещо или ще трябва по често да си сменям задните гуми.
Comment
-
Първоначално публикувано от alex09 Покажи съобщениеВ една друга тема пишеше нещо друго.166, 2.4 JTD'00
Comment
-
Comment